Meetup #1

Digi Diaspora 1

Rreth Digi Diaspora 1

 

Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (AITA), zëri kryesor i sektorit privat të industrisë dhe transformimit dixhital, në bashkëpunim me Innovate Albania, grupimi ombrelle i inovacionit dhe start-up në Shqipëri, nën mbështetjen direkte të Qendër për Biznes Teknologji dhe Lidership, Buziness Magazine, HapIde Combinator, Garazh dhe ICTS Awards organizuan për herë të parë takimin  Meetup #1 Digi Diaspora, ku Shqiptarët e industrise dixhitale nga Diaspora dhe Shqipëria u mblodhën sëbashku për të organizuar takimin për shkëmbim të dijes, eksperiencës, dhe për të ndërtuar fushat e bashkëpunimit.

Organizatorët

Dritan Mezini

Dritan Mezini

AITA/duapune.com
 Gerti Boshnjaku

Gerti Boshnjaku

New Media Group/Business Magazine
 Shkelzen Marku

Shkelzen Marku

HapIde Combinator
 Tom Kallanxhi

Tom Kallanxhi

Garazh/Innovate Albania
 Kushtrim Shala

Kushtrim Shala

ICTS Awards
 Aleksander Bello

Aleksander Bello

whatsapp
 Endri Mataj

Endri Mataj

Ernst Young

Folesit

Artiona Bogo

Artiona Bogo

Petraq Papajorgji

Petraq Papajorgji

Armand Brahja

Armand Brahja

Julia Hoxha

Julia Hoxha

Saimir Baci

Saimir Baci

Erion Nako

Erion Nako

Aurora Birbilaj

Aurora Birbilaj

Ervin Kalemi

Ervin Kalemi

Ori Hoxha

Ori Hoxha

Aurora Puriqi

Aurora Puriqi

Enea Mancellari

Enea Mancellari

Albi Sema

Albi Sema

Axhenda

16:30 to 17:00

Registration

Protik Innovation Center
  • Registration
17:00 to 17:30

Welcome speeches from the organizing team

Protik Innovation Center
  • Welcome speeches from the organizing team
17:30 to 18:30

Introduction/Presentation from the Digi Diaspora

Protik Innovation Center
  • Introduction/Presentation from the Digi Diaspora
18:30 to 19:30

Questions and Answers

Protik Innovation Center
  • Questions and Answers
19:30 to 21:00

Networking/Pizza/Soft drinks

Protik Innovation Center
  • Networking/Pizza/Soft drinks
10:00 to 13:00

The study visit in several domestic companies (TBD)

If you are part of Digi Diaspora, digital returnee or you are passionate about Innovation please, register now. Right after your registration, you may be contacted by the organizing team.

Kalaja e Toptanit
  • The study visit in several domestic companies (TBD)

Gallery

Bashkëpuntorë